Swakke Miljonair

Alles speelt zich af in het dorpscafé, waar niet enkel een café-voetbalploeg gevestigd is en de meest uiteenlopende dorpsfiguren binnenwaaien, maar waar ‘s middags ook de mensen die aan de de gemeente werken, hun boterhammetjes komen eten. Eén van die mensen is Sooike, een geestelijk “simpele” jongen, een wees die onder begeleiding staat en woont, maar door de gemeente werd te werk gesteld als straatgotenkeerder. Hij is een felle supporter van de voetbalploeg, door sommigen zeer geliefd, door anderen bespot… Wanneer hij op een dag een te kort in de voetbalkas verhelpt en de facteur ook nog eens het gerucht verneemt dat Sooike een erfenis zal ontvangen van een verre nonkel uit Amerika, gaan de poppen aan het dansen. We maken dan mee hoe mensen gaan marchanderen omdat ze vermoeden dat er iets mee te verdienen valt!

Speeldata: 17, 22, 23 en 24 november 2018

Auteur: Tony Collins

Regie: Pascal Smeesters

Regieassistentie: Bernadette

Spelers: Irma Leysen, Lisette Bellis, Chris Herbots, Marleen Speelmans, Yoline Feys, Julie Hottat, Jasmien Froyen, Mish Jacobs, Patrick Soetaerts, Michel Cuypers, Edgard Jacobs, Kris Orinx, Ronny Nussbaum, Pascal Smeesters

[foogallery id=”86″]