Foei, Minister!

2017
Een staatssecretaris wil samen met de typiste van een lid van de oppositie een avondje doorbrengen in een hotel. Maar van de geplande romantiek komt weinig terecht als ze in de hotelkamer het dode lichaam van een man ontdekken. Gelukkig is er nog de assistent van de staatssecretaris, die zal alles wel oplossen. De arme man gaat in op het voorstel van zijn baas… maar zal daar eeuwig spijt van krijgen.

Speeldata: 2, 7, 8 en 9 december 2017

Auteur: Ray Cooney

Regie: Pascal Smeesters

Regieassistentie: Irma Leysen

Acteurs en actricen ( in volgorde van opkomst ): Pascal Smeesters, Marleen Speelmans, Kris Orinx, Karen Rogist, Jo Franco, Ronny Nussbaum, Lisette Bellis, Patrick Soetaerts, Kelly Croonen, Julie Hottat.

Teksthulp: Irma Leysen
Naaisters: Miranda Vanmechelen
Belichting en muziek: Serge Boudin
Technische effecten: Edgard Jacobs