Code rood, wat nu…?!

2017
In het huis van de schatrijke zakenman Bart Ulvermans breekt paniek los, als men het bericht verneemt, dat over twaalf dagen een meteoriet op de aarde zal neerstorten en al het leven zal vernietigen. De impact van deze onheilstijding op Bart, zijn personeelsleden en zijn inwonende en logerende familieleden is uiteraard enorm. Zoals het in een goede comedy hoort, wordt dit spannende gegeven via uitvergrote, maar herkenbare types komisch uitgewerkt, maar is er ook een licht serieuze ondertoon en uiteraard een happy end.

Speeldata: 18, 23, 24 en 25 maart 2017

Auteurs: Mimi van der Gracht en Peter van Waterschoot

Regie: Pascal Smeesters

Regieassistentie: Irma Leysen

Spelers: Patrick Soetaerts, Chris Herbots, Lisette Bellis, Pascal Smeesters, Karen Rogist, Marleen Speelmans, Ronny Nussbaum, Michel Cuypers, Liesbeth Coenegrachts.